La consellera Geis i el conseller Bidalrratz atendran als mitjans de comunicació en finalitzar la jornada del matí, a partir de les 13.15 hores

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i el conseller basc d’Educació, Jokin Bildarratz, es reuniran demà per abordar les polítiques universitàries i de recerca que es desenvolupen des del respectius governs. A partir de les 13.15 hores, els dos consellers atendran als mitjans de comunicació, un cop finalitzi la primera part de la jornada que se celebrarà al Palau de Pedralbes.

La trobada de demà s’emmarca en les relacions bilaterals entre els dos executius que al gener passat es van impulsar amb una visita de la consellera Geis al País Basc on ja es va expressar el compromís comú dels dos departaments per protegir els respectius sistemes d’universitats i recerca de l’impuls recentralitzador de l’Estat, com ara el que s’està fent des del Ministeri d’Universitats a través de l’avantprojecte de llei d’universitats (LOSU).

Prèviament a l’atenció als mitjans de comunicació dels dos consellers, els gràfics podran accedir a la sala de reunions per prendre imatges de la trobada a les 13 hores.

13:15|La consellera Geis es reuneix amb el conseller basc d'Educació per abordar les polítiques universitàries i de recerca . Palau de Pedralbes |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i el conseller basc d’Educació, Jokin Bildarratz, es reuniran per abordar les polítiques universitàries i de recerca que es desenvolupen des del respectius governs.