La consellera Tània Verge visitarà demà L'Hospitalet amb motiu de la signatura del conveni d'adhesió a la Xarxa SAI

query_builder   21 juny 2022 16:55

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Tània Verge visitarà demà L'Hospitalet amb motiu de la signatura del conveni d'adhesió a la Xarxa SAI

  • Amb la signatura del conveni d’adhesió de L’Hospitalet de Llobregat la Xarxa Pública de Serveis d’Atenció Integral LGBTI+ de Catalunya s’amplia a 110 punts repartits per tot el territori.
  • Després de l’acte, s'atendrà els mitjans de comunicació, que també estan convidats a enregistrar, a les 12.00 h, imatges de l’arribada de la consellera al consistori.
La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà aquest divendres el municipi de L'Hospitalet de Llobregat, acompanyada del director general de polítiques públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, la directora dels serveis territorials d’IFE a Barcelona, Imma Reguant Espinal i la responsable de la xarxa SAI, Dolors Figarolas Bosch.

La jornada començarà a les 12.00 h a l’Ajuntament, on la consellera serà rebuda per l’alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín Martínez i la regidora de Govern d'Igualtat i LGTBI, Laura García Manota. A continuació, es traslladaran a la sala de reunions d’alcaldia on tindrà lloc l’acte de signatura del conveni d’adhesió a la xarxa SAI.

Es convida als mitjans gràfics a enregistrar, a les 12.00 h, imatges de l’arribada de la consellera al consistori així com la signatura del conveni d’Adhesió a la Xarxa SAI. Després de l’acte, aproximadament a les 12.30 h, la consellera i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació a la sala de reunions d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat (Plaça de l'Ajuntament, 11). Per assistir tant a l’enregistrament del mut com a l’atenció a mitjans, es prega enviar confirmació per correu electrònic a l’adreça comunicacio.igualtat@gencat.cat.

12:00|La consellera Verge assisteix a la signatura del conveni d'adhesió a la Xarxa SAI. Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ( pl. de l'Ajuntament, 11)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, assistirà a la signatura el conveni d'adhesió de l'Hospitalet de Llobregat a la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya. Ho farà juntament amb el director general de polítiques públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, i l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín Martínez.