La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, presidirà demà dilluns 27 de juny a les 17 h al Palau de la Generalitat, la Taula de representació territorial del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2030.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 17 hores i un cop acabi la reunió s’atendrà els mitjans de comunicació.

NOTA: Per cobrir la reunió cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

17:00|La consellera Vilagrà presideix la Taula de representació territorial del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics 2030. Palau de la Generalitat ( pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, presidirà la Taula de representació territorial del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics 2030.