1. A les 10.45 hores al Museu Molí Paperer el conseller d’Empresa i Treball, acompanyat de la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, presentarà aquest projecte de promoció artesanal, cultural i turística

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Agnès Russiñol i Amat, presentarà el proper dijous 7 de juliol a Capellades, les “ Rutes Artesanes de Catalunya”, projecte de promoció artesanal, cultural i turística que agrupa en 8 rutes els actius i els recursos artesans que Catalunya té distribuïts arreu del territori. També participarà en la presentació l’alcalde de Capellades, Salvador Vives Alari.

L’acte tindrà lloc a les 10.45 hores al Museu Molí Paperer ( Passeig de la Immaculada Concepció, s/n), espai d’interès artesanal que forma part de les Rutes.

Prèviament a l’acte de presentació, a les 10.00 hores, el conseller Roger Torrent i Ramió, visitarà el museu, que és un dels més importants a escala internacional pel que fa a la temàtica del paper. En aquest espai s'uneixen la difusió del patrimoni històric i industrial paperer, gràcies a la continuïtat de la pràctica de l'activitat artesanal del paper fet a mà. El conseller veurà l’espai expositiu i l’obrador artesanal, on presenciarà una demostració d’ofici. Els mitjans interessats podran cobrir la visita.

10:45|El conseller Torrent presentarà les 'Rutes Artesanes de Catalunya' a Capellades . Museu Molí Paperer ( pg. de la Immaculada Concepció, s/n)|Capellades (Anoia-Penedès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà al Museu Molí Paperer de Capellades les Rutes Artesanes de Catalunya. Prèviament a l'acte de presentació, a les 10.00 hores, el conseller visitarà el museu.