Demà dijous, 7 de juliol, a les 11.00h, al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona

Reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona

query_builder   6 juliol 2022 13:45

settings_input_antenna Convocatòria

Reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, participarà demà dijous, 7 de juliol, a les 11:00 hores, a una nova reunió de la Junta de Seguretat de Barcelona, amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. 

La trobada tindrà lloc al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona.

A la reunió hi assistirà també el tinent de l’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle; la delegada del Govern a Catalunya, Mª Eugènia Gay, i els comandaments dels cossos policials i dels serveis d’Emergència que treballen a la ciutat.

Els mitjans de comunicació podran prendre imatges al finalitzar la reunió i seguidament s’atendrà els mitjans de comunicació al Saló de Cent de l’Ajuntament.

La roda de premsa es podrà seguir per streaming en el següent enllaç: https://youtu.be/f3xYNO19LgM11:00|El conseller Elena participa a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Barcelona. Ajuntament de Barcelona|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, participarà en una nova reunió de la Junta de Seguretat de Barcelona, amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.