Lourdes Ciuró i Buldó atendrà els mitjans de comunicació a Corbera d’Ebre, a la zona afectada pel darrer incendi on s’han trobat diverses restes òssies humanes del període de la Guerra Civil

La consellera es reunirà posteriorment amb els jutges de pau de les Terres de l’Ebre a l’Ajuntament de l’Aldea

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, fa una visita institucional aquest divendres 8 de juliol, a les Terres de l’Ebre. La visita començarà a les 10 hores, quan Ciuró visitarà un dels camps de treball que recuperen vestigis i trinxeres de la batalla de l’Ebre. El camp es diu Recuperem les trinxeres de les Devees i es fa a la Fatarella (Terra Alta). L’acompanyarà el director general de Memòria Democràtica, Antoni Font, el director del Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre (COMEBE), Joan Baptista Forcadell, el director de Joventut, Àlex Sastre, i el director dels serveis Territorials de Justícia a les Terres de l’Ebre, Joan Juan. Els mitjans gràfics que estiguin interessats podran prendre imatges del camp de treball a partir de les 10:00 hores.

Posteriorment, cap a les 10:45 hores, la consellera es desplaçarà a Corbera d’Ebre (Terra Alta) per visitar la zona afectada per l’incendi que es va declarar el passat 16 de juny i que va afectar a 400 hectàrees. La consellera coneixerà de primera mà les troballes de les diverses restes òssies superficials que han aflorat arran de l’incendi. En aquest punt, la consellera atendrà els mitjans de comunicació i farà declaracions a les 10:45 hores. (Localització: https://goo.gl/maps/zWpP5TwYij5XkiWM6 )

Finalment, la visita continuarà cap a l’Aldea (Baix Ebre), on Ciuró serà rebuda a l’Ajuntament de l’Aldea per l’alcalde, Xavier Royo,i altres membres del consistori, i on signarà el llibre d’honor. A les 13:30 hores es reunirà al consistori amb els jutges de pau de les Terres de l’Ebre.


ACTE:

La consellera Ciuró visita un camp de treball i la zona afectada per l’incendi del passat 16 de juny, on s’han localitzat diverses restes òssies del període de la Guerra Civil

DIA:

Divendres, 8 de juliol

HORES I

LLOCS:

10:00 h – Camp de treball de la Fatarella (només imatges): https://bit.ly/3Ij8YmD

10:45h – Zona afectada per l’incendi (imatges i declaracions) a Corbera d’Ebre: https://goo.gl/maps/zWpP5TwYij5XkiWM6

10:00|La consellera Ciuró visita un camp de treball a la Fatarella i la zona afectada per l'incendi de Corbera d'Ebre. Camp de treball de la Fatarella https://bit.ly/3Ij8YmD|Fatarella (Terra Alta)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, atendrà els mitjans de comunicació a Corbera d'Ebre, a la zona afectada pel darrer incendi on s'han trobat diverses restes òssies humanes del període de la Guerra Civil. La consellera es reunirà posteriorment amb els jutges de pau de les Terres de l'Ebre a l'Ajuntament de l'Aldea. El director general de Joventut, Àlex Sastre, i el director territorial de Drets Socials a les Terres de l'Ebre, Felip Monclús, acompanyaran la consellera en la seva visita al camp de treball a la Fatarella.