La consellera Geis presenta demà les noves places del grau en Infermeria de la Universitat de Girona

query_builder   11 juliol 2022 11:31

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Geis presenta demà les noves places del grau en Infermeria de la Universitat de Girona

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà demà a Girona, a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, en l’acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Universitat de Girona (UdG). L’acompanyarà el director general de la Transferència del Coneixement, Xavier Aldeguer.

L’acte comptarà amb la participació i les intervencions del rector de la UdG, Joaquim Salvi; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la degana de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona, Carme Bertran; el gerent de l’Institut Català de la Salut a Girona, Joaquim Casanovas; i la directora d'Infermeria de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, Pilar Solé. Un cop finalitzades les intervencions, la consellera Geis farà la cloenda de l’acte

17:00|La consellera Geis presenta les noves places del grau en Infermeria de la Universitat de Girona. Hospital Universitari Doctor Josep Trueta ( av. de França, s/n)|Girona (Gironès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà en l'acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Universitat de Girona (UdG). L'acompanyarà el director general de la Transferència del Coneixement, Xavier Aldeguer. L'acte comptarà les intervencions del rector de la UdG, Joaquim Salvi; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la degana de la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona, Carme Bertran; el gerent de l'Institut Català de la Salut a Girona. La directora general de Professionals de la Salut, Montserrat Gea, hi assistirà.