El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, visitarà demà dimecres, 13 de juliol, a les 9.30 hores l’Hospital del Mar per conèixer de primera mà l’evolució dels treballs d’enderroc previstos dins l’obra d’ampliació del centre, juntament amb la Regidora de Salut, Envelliment i Cures de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa; el president del Parc de Salut Mar, Joan Puigdollers; el vicepresident del Parc Salut Mar, Davide Malmusi, i la gerent del Parc Salut Mar, Olga Pané.

Després de la visita es farà una breu atenció a mitjans a preu dret.

*El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà a les 9h al pati de columnes de l’Edifici B de l’Hospital del Mar (accés pel Carrer del Gas).

Totes aquelles persones que hagin d’accedir a la zona d’obres ho hauran de fer amb sabata tancada i pantaló llarg per motius de seguretat.

Aquells mitjans que estiguin interessats a assistir a l’acte hauran de confirmar la seva assistència a: Servei de Comunicació Hospital del Mar: David Collantes 600402785 dcollantes@psmar.cat

09:30|El conseller Argimon visita les obres d'enderroc per a la construcció del futur Hospital del Mar. Hospital del Mar ( c. del Gas)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, visitarà l'Hospital del Mar per conèixer de primera mà l'evolució dels treballs d'enderroc previstos dins l'obra d'ampliació del centre, juntament amb la regidora de Salut, Envelliment i Cures de l'Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa; el president del Parc de Salut Mar, Joan Puigdollers; el vicepresident del Parc Salut Mar, David Malmusi, i la gerent del Parc Salut Mar, Olga Pané.