El conseller Torrent anuncia els nous ajuts del programa de Formació Professional FOAP

query_builder   13 juliol 2022 10:28

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent anuncia els nous ajuts del programa de Formació Professional FOAP

  1. El conseller atendrà als mitjans de comunicació després de visitar el Centre d’Innovació Formació Ocupacional de l’Hospitalet de Llobregat (carretera del mig, 24)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, exposarà demà, dijous 14 de juliol, els detalls dels nous ajuts del programa per a la Formació Professional d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP).

Ho farà en el decurs d’una visita al Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de l’Hospitalet de Llobregat (carretera del mig, 24), Torrent atendrà els mitjans de comunicació a les 12:30h, un cop finalitzi la visita a les instal·lacions, que començarà a les 12h, i que farà acompanyat del secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i de la direcció del CIFO.

Al llarg de la visita, oberta als mitjans de comunicació, es podrà veure l’activitat formativa i les instal·lacions del CIFO.

La Formació Professional d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) impulsada pel Departament d’Empresa i Treball, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur, i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del món laboral. 


12:00|El conseller Torrent anuncia els nous ajuts del programa de Formació Professional FOAP . CIFO L'Hospitalet de Llobregat. ( ctra. del mig, 24)|Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, exposarà els detalls dels nous ajuts del programa per a la Formació Professional d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP).