La Secretaria d’Acció Climàtica, Anna Barnadas i López, acompanyada del director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Marc Sanglas i Alcantarilla, lliurarà el dijous, 21 de juliol, a les 10 hores, al Refugi del Fornet, a Alós d’Isil, Àlt Àneu (Pallars Sobirà), els certificats que acrediten part del Parc Natural de l’Alt Pirineu i dels municipis d’Alt Àneu, Alins i Ferrera com a zona d’especial protecció de la qualitat acústica (ZEPQA). Les ZEPQA són àrees en què, per les seves característiques singulars, es considera convenient de conservar una qualitat acústica d’interès especial.


10:00|Presentació de la declaració una Zona d'Especial Protecció de la Qualitat Acústica al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Refugi del Fornet. Alós d'Isil|Alt Àneu (Pallars Sobirà)

La secretària d'Acció Climàtica, Anna Barnadas i López, acompanyada del director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Marc Sanglas i Alcantarilla, lliurarà els certificats que acrediten part del Parc Natural de l'Alt Pirineu i dels municipis d'Alt Àneu, Alins i Ferrera com a zona d'especial protecció de la qualitat acústica (ZEPQA).