Visita als treballs per aplicar un ferm més sostenible a l'L-310 entre Tàrrega i Guissona

query_builder   20 juliol 2022 13:18

settings_input_antenna Convocatòria

Visita als treballs per aplicar un ferm més sostenible a l'L-310 entre Tàrrega i Guissona

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, visita demà, dijous, 20 de juliol, les obres que la Generalitat està desenvolupant amb tècniques i materials que permetran reduir emissions de CO2 a l’L-310, entre Tàrrega i Guissona. Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de ferms sostenibles 2022, amb una inversió de 20 MEUR a tot Catalunya.

La visita tindrà lloc a la carretera L-310, a l’entrada del nucli de Riudovelles (quilòmetre 8,1), a partir de les 11,30 hores. A l’acte també assisitiran el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, i els alcaldes i alcaldesses de Tàrrega, Guissona, Torrefeta i Florejacs i Plans de Sió.

11:30|Visita als treballs per aplicar un ferm més sostenible a l'L-310 entre Tàrrega i Guissona. Ctra L-310- a l'entrada del nucli de Riudovelles (quilòmetre 8,1)|Tàrrega (Urgell)

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, visitarà les obres que la Generalitat està desenvolupant amb tècniques i materials que permetran reduir emissions de CO2 a l'L-310, entre Tàrrega i Guissona. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, hi assistirà.