1. Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran seguir la intervenció de la consellera a les 16.30

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presideix la Taula Nacional d’Infància de Catalunya, que es reuneix demà dimarts a la tarda al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran seguir la intervenció de la consellera, prevista a les 16.30, o bé presencialment o bé en línia, pel canal de Youtube del Departament de Drets Socials, mitjançant aquest enllaç: https://youtu.be/glXEZ2VU6dA.

La Taula Nacional de la Infància, juntament amb les Taules Territorials i les Taules Locals d’Infància, són els òrgans col·legiats que es constitueixen per coordinar, impulsar i promoure les polítiques d’infància arreu del territori, mitjançant les diverses administracions i institucions implicades.

La consellera estarà acompanyada pel secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, la directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ester Cabanes, i la directora general de l'Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Mercè Santmartí.

16:30|La consellera Cervera presideix la Taula Nacional d'Infància de Catalunya. Palau de Pedralbes ( av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presidirà la Taula Nacional d'Infància de Catalunya. La consellera estarà acompanyada pel secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra; la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; la directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ester Cabanes; i la directora general de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Mercè Santmartí.