1. Demà, a les 13:35 hores, a la seu del Consell Comarcal del Bages, a Manresa, Francesc Sutrias i Grau i Eloi Hernàndez i Mosella atendran els mitjans de comunicació per informar de les accions que Consum emprendrà per donar suport a les persones afectades pels incendis de les darreres setmanes

El director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, i el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez i Mosella, compareixeran demà a les 13:35 hores a la seu del Consell Comarcal del Bages (Muralla de Sant Domènec, número 24, de Manresa), per explicar quines són les vies de reclamació a disposició de les persones afectades pels incendis de la comarca, així com les actuacions que des de Consum s’emprendran per donar suport en la gestió d’aquestes reclamacions.

Prèviament, a les 12:30 hores, el director de Consum i el president del Consell Comarcal es reuniran amb els alcaldes dels municipis de Manresa, Mura, Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Talamanca, afectats pels incendis. Els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de la reunió.

13:35|Consum i el Consell Comarcal del Bages informen de les actuacions de suport per gestionar les reclamacions per les afectacions derivades dels incendis a la comarca. Consell Comarcal del Bages ( Muralla de Sant Domènec, número 24)|Manresa (Bages)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, i el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez i Mosella, compareixeran per explicar quines són les vies de reclamació a disposició de les persones afectades pels incendis de la comarca, així com les actuacions que des de Consum s'emprendran per donar suport en la gestió d'aquestes reclamacions.