La directora general de l'Agència Catalana de la Joventut visita activitats de lleure educatiu a la Terra Alta

query_builder   27 juliol 2022 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora general de l'Agència Catalana de la Joventut visita activitats de lleure educatiu a la Terra Alta

Núria Ramon atendrà els mitjans de comunicació a Bot per donar a conèixer les dades de participació en activitats d’estiu a les comarques de l’Ebre


La directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, i el director dels serveis territorials de Drets Socials a Terres de l’Ebre, Felip Monclús, visitaran aquest dijous dos camps de treball a la Terra Alta. En el decurs de la jornada, Ramon donarà a conèixer les dades de participació en activitats de lleure al conjunt de comarques de les Terres de l’Ebre.

La responsable de l’Agència atendrà els mitjans de comunicació a les 10.45h, al camp de treball ““Festival de Cinema a la Terra Alta”, que té lloc al municipi de Bot (camp de futbol. Camí Modefars, 10).

En el decurs de la jornada, Ramon i Monclús visitaran també el camp de treball d’arqueologia “La lleva del biberó”, que se celebra a Pinell de Brai. Els acompanyarà l’alcaldessa del municipi, Eva Amposta.

10:45|Activitats de lleure educatiu a la Terra Alta. Camp de futbol (camí Modefars, 10)|Bot (Terra Alta)

La directora general de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, i el director territorial de Drets Socials a les Terres de l'Ebre, Felip Monclús, visitaran emplaçaments on es fan activitats de lleure educatiu. A les 10 h, estaran al camp de treball Festival del Cinema de la Terra Alta a Bot, on la directora atendrà els mitjans de comunicació per presentar les dades de participació a les activitats de lleure educatiu a Terres de l'Ebre, a les 10.45. Tot seguit, a les 11.30, Ramon i Monclús visitaran el camp de treball de La lleva del biberó, a Pinell de Brai.