1. La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, aterrarà el detalls del nou Acord Marc a les comarques gironines juntament amb la secretària d’Igualtats Mireia Mata Solsona i la secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo.
  2. La presentació, que tindrà lloc a l’edifici del Govern de la Generalitat a Girona, començarà a les 10 h i comptarà amb una atenció als mitjans en acabar l’acte.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà aquest dijous el municipi de Girona acompanyada de la secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo. Allà la rebran la delegada territorial del govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral Olivé, la secretària d’Igualtats, Mireia Mata Solsona i la directora dels serveis territorials d’Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta Solà.

L’acte de presentació arrencarà a les 10 h a la sala Carles Rahola de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona amb una benvinguda a càrrec de la delegada Cañigueral Olivé. Tot seguit la consellera d’Igualtat i Feminismes explicarà els detalls del nou Acord Marc pel termini 2022-2025. La secretària d’Igualtats, Mata Solsona, explicarà les línies de finançament dels serveis d’atenció integral LGBTI+, així com els serveis i les polítiques de migracions, acollida i vida digna compartida. Tancarà la secretària de Feminismes, Pineda Lorenzo, qui detallarà el finançament dels serveis de resposta d’urgència per a dones en situació de violències masclistes, els Serveis d’Informació i Atenció a les Dones.

En acabar l’acte, a les 11.35 h, la consellera d’Igualtat i Feminismes atendrà als mitjans de comunicació al Patí de les Magnòlies. Es prega als mitjans de comunicació que tinguin interès a assistir tant a l’enregistrament del mut com a l’atenció a mitjans, enviïn confirmació per correu electrònic a l’adreça comunicacio.igualtat@gencat.cat.

10:00|La consellera Verge presenta l'acord de finançament 2022-2025 a Girona . Seu del Govern de la Generalitat a Girona|Girona (Gironès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà Girona acompanyada de la delegada del Govern, Laia Cañigueral; la secretària d'Igualtats, Mireia Mata Solsona; la secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo; i la directora dels serveis territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta Solà, per explicar el nou acord de finançament aterrat a les comarques gironines.