El proper dijous 28 de juliol, a les 11.30 h, a la sala de premsa dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a la Catalunya Central (carrer de la Llotja, s/n, recinte firal El Sucre, primera planta), el director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, acompanyat del director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Josep Arderiu, farà balanç dels ajuts concedits a la indústria agroalimentària de les comarques centrals, adreçats a la transformació i comercialització d’aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments.

El director informarà de l’import de l’ajut corresponent a la Catalunya Central, el nombre d’empreses que l’han percebut, la distribució de l’ajut per sectors i també parlarà sobre la inversió total que ha suposat la seva aplicació.

Així mateix, s’hi exposaran exemples dels canvis que aquestes empreses han pogut dur a terme en la seva forma de producció, gràcies a l’aplicació d’aquestes ajudes.

11:30|Presentació dels ajuts concedits a la indústria agroalimentària de la Catalunya Central. Serveis Territorials del DACC. Recinte firal El Sucre, primera planta ( c. de la Llotja, s/n)|Vic (Osona)

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, farà balanç dels ajuts concedits a la indústria agroalimentària de les comarques centrals, adreçats a la transformació i comercialització d'aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d'aliments.