Demà, dijous 28 de juliol, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats de la segona onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2022.

El Baròmetre d’Opinió Política és una enquesta que el CEO realitza periòdicament des de l’any 2005. Inclou preguntes sobre el comportament polític, la valoració dels líders polítics, les preferències sobre les relacions Catalunya-Espanya, la valoració de les institucions, del context econòmic, i altres qüestions sociopolítiques d’interès.

Amb aquesta enquesta el CEO realitza una estimació de vot i escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.

El treball de camp del segon Baròmetre de l’any s’ha dut a terme del 7 de juny al 7 de juliol mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 2.000 individus.

La roda de premsa tindrà lloc a les 10.30 hores a la sala de premsa del CEO (Pau Claris, 138, 4a planta).

D’altra banda, a les 10h, el director del CEO, Jordi Muñoz, oferirà un brífing previ a la roda de premsa per a aquelles persones que hi estiguin interessades per explicar aspectes relacionats amb la metodologia, el qüestionari o el procés d’estimació dels resultats electorals. Per confirmar la vostra assistència al brífing, envieuun correu electrònic a lortiz.ceo@gencat.cat.

10:30|El CEO presenta la segona onada del Baròmetre. C. Pau Claris, 138 4a planta|Barcelona (Barcelonès)

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats del segona Baròmetre d'Opinió Política de 2022.