La titular de Justícia visitarà l’Ajuntament i signarà el llibre d’honor

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, serà l’encarregada de pronunciar el pregó que anuncia l’inici de les Fires i Festes de Prades (Baix Camp), demà dijous, a les 20 h. L’acte tindrà lloc al Centre Cívic de Prades.

Abans, la titular de Justícia, acompanyada de l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, i la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Mònica Solé, visitarà l’Ajuntament del municipi, i signarà el llibre d’honor.

19:55|La consellera Ciuró fa el pregó de les Fires i Festes de Prades. Centre Cívic de Prades ( c. Muralla, 5)|Prades (Baix Camp)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, serà l'encarregada de pronunciar el pregó que anuncia l'inici de les Fires i Festes de Prades (Baix Camp). L'acte tindrà lloc al Centre Cívic de Prades. Abans, la titular de Justícia, acompanyada de l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, i la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Mònica Solé, visitarà l'Ajuntament del municipi, i signarà el llibre d'honor.