El president Aragonès viatjarà a París per participar a la trobada anual d'inici del curs econòmic i polític organitzada per la patronal francesa

query_builder   24 agost 2022 11:11

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès viatjarà a París per participar a la trobada anual d'inici del curs econòmic i polític organitzada per la patronal francesa

  1. El president intervindrà a la taula Autonome ou indépendant. Mais Européens avant tout! amb el ministre de l’Interior francès, el president de Còrsega, la vicepresidenta de Guadalupe i l’exprimer ministre Bernard Cazeneuve

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, viatjarà a París la setmana que ve per participar, el dia 30 d’agost, a la Rencontre des Entrepreneurs de France, la trobada anual organitzada per la federació patronal MEDEF, la més gran de França.

El president formarà part, a les 16.00 hores, d’una taula de debat, junt amb el ministre de l’Interior francès, Gérald Darmanin, l’exprimer ministre francès, Bernard Cazeneuve, el president de Còrsega, Gilles Simeoni, i la vicepresidenta de la regió de Guadalupe, Marie-Luce Penchard. El debat, titulat ‘Autònoms o independents, però europeus primer de tot!’, estarà moderat per la periodista Saveria Rojek i abordarà el futur dins del marc europeu dels moviments polítics autonomistes i independentistes com el català, l’escocès, el cors o el d’Irlanda del Nord.

La Rencontre des Entrepreneurs de France és la gran cita econòmica i política de l’inici de curs francès i aplega més de 8000 persones de l’àmbit empresarial, acadèmic, social i polític, a més, l'organització preveu aplegar 500 periodistes. El tema d’enguany és el paper que pot jugar Europa al món en un context convuls com l’actual i davant d’altres models com el nord-americà, el rus o el xinès. Entre els participants hi haurà també altres membres destacats del govern francès, com la primera ministra, Élisabeth Borne, la ministra d’Europa i Afers Estrangers, Catherine Colonna, la ministra de Transició Energètica, Agnès Pannier-Runacher, presidents regionals, diplomàtics, acadèmics, periodistes o empresaris com els directors generals de Carrefour, L’Óreal, Orange, EDF o Siemens France.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir el viatge es poden acreditar a l’acte enviant un correu electrònic a presse@medef.fr dirigint-se a la responsable de premsa i afers internacionals del Medef, Inès Garbaa.

La trobada i els debats tindran lloc a l’Hippodrome ParisLongchamp, 2 route des Tribunes, 75016, París. En el següent enllaç trobareu informació pràctica per arribar-hi en cotxe, metro, autobús, tren o llançadores des de l’aeroport: https://laref.org/infos-pratiques/

16:00|Debat 'Autonome ou indépendant. Mais Européens avant tout!' a París. Hippodrome ParisLongchamp, 2 route des Tribunes, 75016, París|París (França)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, participarà a París a la Rencontre des Entrepreneurs de France, la trobada anual organitzada per la federació patronal MEDEF. El president formarà part de la taula de debat 'Autonome ou indépendant. Mais Européens avant tout!', amb el ministre de l'Interior francès, Gérald Darmanin, l'exprimer ministre francès, Bernard Cazeneuve, el president de Còrsega, Gilles Simeoni, i la vicepresidenta de Guadalupe, Marie-Luce Penchard.

Enllaç per a més informació.