El CEO presenta els resultats de l'enquesta Òmnibus

query_builder   29 agost 2022 12:05

settings_input_antenna Convocatòria

El CEO presenta els resultats de l'enquesta Òmnibus

Demà, dimarts 30 d’agost, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats del primer Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2022.

L’Òmnibus és una enquesta que s’elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya. Des del CEO se’ls dona l’oportunitat de preguntar sobre diversos temes del seu interès. D’aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat poden conèixer l’opinió de la ciutadania sobre diversos aspectes de la seva àrea de gestió.

En aquesta enquesta, s’hi inclouen preguntes que fan referència a aspectes com el corredor mediterrani, la fiscalitat, els serveis bancaris, els mitjans de comunicació, el teletreball o la valoració dels Mossos d’Esquadra i altres col·lectius professionals, entre d’altres.

Per a la realització d’aquesta enquesta es van dur a terme 1.200 entrevistes personals domiciliàries (mètode CAPI) a la població de més de 18 anys resident a Catalunya. El treball de camp es va realitzar del 9 al 30 de maig de 2022. D’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO, l’enquesta entra al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) i, per tant, es fa pública als 3 mesos de la finalització del treball de camp.

La roda de premsa tindrà lloc a la tarda, a les 16h, a la sala de premsa del CEO (c/ Pau Claris, 138, 4a planta).16:00|El CEO presenta els resultats de l'enquesta Òmnibus. C. Pau Claris, 138 4a planta|Barcelona (Barcelonès)

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats del primer Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2022.