El conseller de Salut presenta l'actualització del calendari vacunal

query_builder   7 setembre 2022 10:33

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Salut presenta l'actualització del calendari vacunal

• La roda de premsa es farà demà a l’Agència de Salut Pública de Catalunya a partir de les 10h

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, acompanyat de la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i del cap de secció de malalties autoimmunes sistèmiques del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Albert Selva, presentaran aquest dijous en roda de premsa l’actualització del calendari de vacunacions sistemàtiques.

La roda, que començarà a les 10.00 hores, es farà a la sala d’actes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (Edifici Salvany, c. Roc Boronat 81-95 de Barcelona).

La roda es podrà seguir, també, en directe per YouTube:

https://youtu.be/EwvGjg_ZUG0

10:00|El conseller Argimon presenta l'actualització del calendari vacunal. Agència de Salut Pública de Catalunya. Edifici Salvany ( c. Roc Boronat, 81-95) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, acompanyat de la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i del cap de secció de malalties autoimmunes sistèmiques del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Albert Selva, presentarà l'actualització del calendari de vacunacions sistemàtiques.