El president Aragonès visita demà empreses afectades per les pedregades a La Bisbal d'Empordà

query_builder   7 setembre 2022 16:53

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès visita demà empreses afectades per les pedregades a La Bisbal d'Empordà

  1. El cap de l’Executiu farà un recorregut per diferents companyies i explicarà la subvenció extraordinària per retirar l’amiant de les cobertes malmès per la pedregada

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, visitarà demà dijous 8 de setembre les zones afectades per les pedregades de la passada setmana al municipi. El cap de l’Executiu arribarà a les 12.00 hores a l’Ajuntament (Plaça del Castell, 10, 17100) i es reunirà breument amb l’alcalde, Enric Marquès.

A les 12.15 hores es desplaçarà cap al polígon industrial ‘L’Aigüeta’ on farà un recorregut per l’exterior de diferents empreses i coneixerà de primera mà algunes de les cobertes d’uralita afectades.

La comitiva arribarà a les 12.30 hores a la fàbrica de ceràmiques ‘La Mufla’. Un cop terminada la visita, el cap de l’Executiu explicarà la subvenció extraordinària aprovada per la retirada d’amiant als espais damnificats.


Nota: Es podran prendre imatges del recorregut. L’explicació als mitjans de comunicació serà al pati de les instal·lacions de la fàbrica de ceràmica La Mufla (Carrer Ramon Serradell, 33, 17100 La Bisbal d'Empordà) a les 12.50 hores aproximadament.

12:00|Visita a empreses afectades per les pedregades a la Bisbal d'Empordà. Polígon industrial L'Aigüeta |La Bisbal d'Empordà (Baix Empordà)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, visitarà zones afectades per les passades pedregades a la Bisbal d'Empordà.

Informació sobre la cobertura mediàtica.