El president Aragonès encapçalarà demà a Lleida l'acte d'inauguració del curs 2022-2023 del sistema universitari català

query_builder   14 setembre 2022 13:37

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès encapçalarà demà a Lleida l'acte d'inauguració del curs 2022-2023 del sistema universitari català

  1. Acompanyat de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, també lliurarà els guardons Jaume Vicenç Vives a la qualitat docent universitària


El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis i Carreras, presidirà demà, dijous, 15 de setembre, l'acte d'inauguració del curs 2022-2023 del sistema universitari català.

La cerimònia tindrà lloc a l’Auditori de la Universitat de Lleida (UdL), a les 12 hores. Començarà amb la lliçó inaugural Gaudeamus, a càrrec de l’escriptor Josep Vallverdú i Aixalà, Doctor Honoris Causa per la universitat lleidatana.

A continuació, intervindrà la consellera de Recerca i Universitats i es donarà pas al lliurament dels guardons Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària i les mencions M. Encarna Sanahuja Yll, en l’àmbit de la inclusió de la perspectiva de gènere en la pràctica docent universitària.

Tancaran l’acte els parlaments del president del Consell Social de la UdL, Delfí Robinat; el rector de la UdL, Jaume Puy, i del president de la Generalitat.

12:00|Inauguració del curs universitari 2022-2023. Universitat de Lleida. Campus de Cappont (c. de Jaume II, 67)|Lleida (Segrià)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, presidirà l'acte d'inauguració del curs 2022-2023 del sistema universitari català. Durant l'acte es farà el lliurament dels guardons Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària i les mencions M. Encarna Sanahuja Yll, en l'àmbit de la inclusió de la perspectiva de gènere en la pràctica docent universitària. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, assistirà a l'acte.