1. Amb motiu de la trobada, on també hi assistirà el conseller d'Empresa i Treball, es farà públic un estudi d’ACCIÓ que analitza la inversió estrangera d’aquest sector a Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, es reunirà demà, divendres 16 de setembre, amb una vintena d’empreses i estudis de videojocs estrangers establerts a Catalunya per analitzar la situació del sector i conèixer els reptes de futur de la indústria. 

Amb motiu de la trobada es farà públic un estudi elaborat per ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- que analitza la inversió estrangera d’aquest sector a Catalunya.

Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió de treball a les 09:45 hores. Quan acabi la trobada, a les 10:30h, el conseller Torrent atendrà els mitjans de comunicació. 

09:45|Reunió amb empreses estrangeres del sector del videojoc. ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, es reunirà amb una vintena d'empreses i estudis de videojocs estrangers establerts a Catalunya. Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió de treball a les 09:45 hores. Quan acabi la trobada, sobre les 10:30h, el conseller Torrent atendrà els mitjans de comunicació.