El Departament de Salut presenta dilluns l'inici de la vacunació de la quarta dosi contra la COVID-19 i la campanya de vacunació contra la grip

query_builder   22 setembre 2022 10:04

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Salut presenta dilluns l'inici de la vacunació de la quarta dosi contra la COVID-19 i la campanya de vacunació contra la grip

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, presentaran aquest dilluns, 26 de setembre, l’inici de la vacunació de la quarta dosi contra la COVID-19 i també la campanya de vacunació contra la grip.

La roda de premsa es farà a les 11.00 hores al centre de dia de la Residència de Gent Gran de Feixa Llarga (c. de la Residència, 14) de L'Hospitalet de Llobregat.

Després de la roda, els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’administració de vacunes.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi s’hauran d’acreditar a través del correu premsa.salut@gencat.cat, indicant el nom, cognoms, DNI i mitjà, abans de les 20.00 hores d'aquest diumenge, 25 de setembre.

11:00|El conseller Argimon presenta l'inici de la vacunació de la quarta dosi contra la COVID-19 i la campanya de vacunació contra la grip. C. de la Residència, 14|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, presentaran l'inici de la vacunació de la quarta dosi contra la COVID-19 i també la campanya de vacunació contra la grip.