Empresa i Treball i la Diputació de Barcelona presenten els resultats de l'Informe GEM 2021-2022 que mesura l'activitat emprenedora a Catalunya

query_builder   29 setembre 2022 09:47

settings_input_antenna Convocatòria

Empresa i Treball i la Diputació de Barcelona presenten els resultats de l'Informe GEM 2021-2022 que mesura l'activitat emprenedora a Catalunya

El proper divendres 30 de setembre, a les 10:00 hores, el director general d’Innovació i Emprenedoria, Lluís Juncà Pujol, i la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor Cantador, presentaran els resultats del Global Entrepeneurship Monitor (GEM) - Catalunya 2021-2022 que mesura l’activitat emprenedora a Catalunya. L’acte tindrà lloc al Pier01 (Pl. De Pau Vila, 1).

També hi seran presents a la roda de premsa el director del GEM Catalunya i professor de la UAB,Carlos Guallarte.

L’informe està promogut pel Departament d’Empresa i Treball i la Diputació de Barcelona i elaborat conjuntament per l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona i el departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) sota la direcció de Carlos Guallarte.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter@empresacat | @treballcat


10:00|Presentació dels resultats de l'Informe GEM 2021-2022. Plaça de la Vila, 1 (Pier01)|Barcelona (Barcelonès)

El director general d'Innovació i Emprenedoria, Lluís Juncà Pujol, i la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor Cantador, presentaran els resultats del Global Entrepeneurship Monitor (GEM) - Catalunya 2021-2022 que mesura l'activitat emprenedora a Catalunya.