Catalunya es promociona a la fira World Travel Market de Londres

query_builder   4 novembre 2022 09:59

settings_input_antenna Convocatòria

Catalunya es promociona a la fira World Travel Market de Londres

  1. L’Agència Catalana de Turisme donarà a conèixer la diversitat d’experiències de l’oferta turística catalana en un dels seus principals mercats emissors


Catalunya serà present un any més a la World Travel Market, la fira de turisme més important del món, que se celebra del 7 al 9 de novembre a Londres (Regne Unit).

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) participarà amb un estand de 300 m2, on es podrà trobar l’oferta de les nou marques turístiques catalanes i de més d’una vintena d’empreses i entitats del sector turístic català.

La directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, atendran els mitjans de comunicació el dilluns, 7 de novembre, a les 10:30 hores.

Durant la seva estada a la World Travel Market, els representants de Turisme de la Generalitat de Catalunya mantindran diferents reunions de treball per analitzar la situació del mercat britànic i quines són les oportunitats de cara a l’any 2023.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter: @turismecat|@empresacat | @treballcat
  2. Youtube: https://www.youtube.com/turismecat10:30|Inauguració de l'estand de Catalunya a la World Travel Market. North Hall. Estand EU400. Porta d'accés N3- West Entrance. ExCeL - London. 1 Western Gateway, Royal |Londres ()

La directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, acompanyada pel director de l'Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, inauguraran l'estand de Catalunya a la World Travel Market.