El Govern commemora demà al Palau el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

query_builder   23 novembre 2022 16:51

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern commemora demà al Palau el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

  1. Hi intervindran el president Aragonès i consellera Verge

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, encapçalaran demà, dijous, 24 de novembre, a les 15.30 hores, l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, que es farà al Palau de la Generalitat. Durant l’acte, que presentarà l’actriu Estel Solé, hi haurà parlaments de la consellera Verge i del president Aragonès.

El Govern va aprovar ahir, dimarts, la Declaració institucional amb motiu d’aquest Dia Internacional, que reconeix que “la violència masclista té moltes formes”, però subratlla que, de totes elles, “les violències sexuals són les més prevalents, les més invisibilitzades i les més naturalitzades”. És per això que l’Executiu ha enfocat enguany la commemoració del 25 de novembre cap a la visibilització de les violències sexuals i la sensibilització sobre aquest fenomen, “un component central del patriarcat”.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que presentin l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.

15:30|Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, encapçalaran l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. Durant l'acte, que presentarà l'actriu Estel Solé, hi haurà parlaments de la consellera Verge i del president Aragonès. Els membres del Govern assistiran a l'acte.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte caldrà que presentin l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.