El president Aragonès visita demà el Sincrotró ALBA

query_builder   13 desembre 2022 14:31

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès visita demà el Sincrotró ALBA

  1. A les 16.30h, al finalitzar la visita, es faran parlaments

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, visitarà el Sincrotró ALBA, demà, dimecres 14 de desembre, acompanyat del conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i la directora d’aquest equipament, Caterina Biscari.

El Sincrotró ALBA és una infraestructura científica de tercera generació situada a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) i és la més important de la zona del Mediterrani. Es tracta d'un complex d'acceleradors d'electrons per produir llum de sincrotró, que permet visualitzar l'estructura atòmica i molecular dels materials i estudiar-ne les propietats

Un cop finalitzada la visita, a les 16.30h, el cap de l’Executiu i la directora del Sincrotró ALBA faran parlaments. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges d’una part de la visita al sincrotró ALBA a les 16h.

Els mitjans de desitgin cobrir la visita cal que s’acreditin AVUI enviant un correu a amartinez@cells.es indicant nom, cognoms i DNI.

Recordem als fotògrafs que cobreixin la visita que, per motius de seguretat, no es pot utilitzar flaix a l’hora de prendre les imatges.


16:00|Visita al Sincrotró ALBA. Sincrotró ALBA (c. de la Llum, 2)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, visitarà el Sincrotró ALBA, acompanyat del conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i la directora d'aquest equipament, Caterina Biscari. Un cop finalitzada la visita, a les 16.30h, el cap de l'Executiu i la directora del Sincrotró ALBA faran parlaments. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges d'una part de la visita al sincrotró ALBA a les 16h.