La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura el saló MotOh! BCN 2008, la Gran Setmana de la Moto

query_builder   7 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura el saló MotOh! BCN 2008, la Gran Setmana de la Moto

Demà DIJOUS 8 DE MAIG, a les 13:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, farà el recorregut d'inauguració del saló MotOh! BCN 2008, que obrirà demà les portes al públic general al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
Acompanyaran a la consellera el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep-Lluís Bonet, el president d’Anesdor i del comité organitzador de MotOh! BCN 2008, Juan Carlos Andrés, així com la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, i la regidora delegada de l’Àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp.
 
El recorregut s’inciarà al Palau núm. 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona (Av. Reina Maria Cristina, s/n, Barcelona) per després continuar la visita pels palaus número 2 i 8.
 
Aquest saló, el més important del sector de les dues rodes a tot l’Estat, aplega en la seva edició d’enguany més de 250 expositors que presentaran més de 50 novetats, com poden ser nous models de motocicletes i productes que milloren la seguretat dels motociclistes, entre d’altres.
 
Dimecres, 7 de maig de 2008

13:00|.Fira de Barcelona - Recinte de Montjuïc Pavelló 1 (Avinguda Reina Maria Cristina, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà el saló MotOh! BCN 2008, la Gran Setmana de la Moto. Estarà acompanyada de la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.