1. Amb aquesta iniciativa es vol afavorir l’estalvi energètic, l’aprofitament de les energies renovables i la reducció de les emissions de diòxid de carboni


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, donarà a conèixer demà dijous, 12 de gener, la línia d’ajuts més gran impulsada fins ara per millorar l’eficiència energètica dels allotjaments turístics. Aquesta iniciativa s’emmarca en el nou model de turisme més ètic, innovador i responsable que s’està promovent des del govern català.

El conseller Torrent visitarà les instal·lacions de l’hotel Barcelona Catedral per conèixer diverses de les mesures que aplica aquest establiment per fomentar l’eficiència energètica. Els mitjans gràfics podran prendre imatges del recorregut.

Un cop finalitzi la visita, el responsable d’Empresa i Treball atendrà els mitjans de comunicació.


10:00|El conseller Torrent presenta la línia d'ajuts per millorar l'eficiència energètica dels allotjaments turístics. Hotel Barcelona Catedral ( c. dels Capellans, 4)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, presentarà la inversió més gran impulsada fins ara en ajuts d'eficiència energètica en allotjaments turístics.