Salut presenta el balanç de resultats de l'activitat de donació i trasplantaments d'òrgans, teixits i cèl·lules a Catalunya durant el 2022

query_builder   11 gener 2023 15:32

settings_input_antenna Convocatòria

Salut presenta el balanç de resultats de l'activitat de donació i trasplantaments d'òrgans, teixits i cèl·lules a Catalunya durant el 2022

• El conseller Balcells encapçalarà demà la roda de premsa que es farà al Departament de Salut a partir de les 11.00 hores

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i el director de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), Jaume Tort, presentaran demà, en roda de premsa, el balanç de resultats de l’activitat de donació i trasplantaments d’òrgans, teixits i cèl·lules a Catalunya durant el 2022.

Ho faran acompanyats de la directora de Programes de Donació i Trasplantaments de l’Hospital Vall d’Hebron, la doctora Teresa Pont; de la metgessa adjunt del Servei de Nefrologia i coordinadora de trasplantament de donant viu de l'Hospital de Bellvitge, Anna Manonelles, i de Francisco Caballero, trasplantat de ronyó.

La roda de premsa es farà a la sala d’actes del Departament de Salut (trav. de les Corts de Barcelona, 131-159. Pavelló Ave Maria) a partir de les 11.00 hores.

11:00|El conseller Balcells presenta el balanç de resultats de l'activitat de donació i trasplantaments d'òrgans, teixits i cèl·lules a Catalunya durant el 2022. Departament de Salut. Pavelló Ave Maria. Sala d'actes (trav. de les Corts de Barcelona, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i el director de l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), Jaume Tort, presentaran, en roda de premsa, el balanç de resultats de l'activitat de donació i trasplantaments d'òrgans, teixits i cèl·lules a Catalunya durant el 2022.

Ho faran acompanyats de la directora de Programes de Donació i Trasplantaments de l'Hospital Vall d'Hebron, la doctora Teresa Pont; de la metgessa adjunt del Servei de Nefrologia i coordinadora de trasplantament de donant viu de l'Hospital de Bellvitge, Anna Manonelles, i de Francisco Caballero, trasplantat de ronyó.