Presentació de les 9 noves línies d'ajuts de l'Estratègia Alimentària de Catalunya (PEAC) a Tortosa

query_builder   12 gener 2023 09:25

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les 9 noves línies d'ajuts de l'Estratègia Alimentària de Catalunya (PEAC) a Tortosa

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, presentarà al sector agroalimentari les 9 línies d’ajuts de l’Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d’euros.

La trobada informativa se celebrarà el divendres, 13 de gener, a les 10:30 hores a la sala Terres de l’Ebre de l’edifici de la Generalitat (pl. Gerard Vergés,1).

Abans de començar la trobada amb el sector, el secretari atendrà als mitjans de comunicació i els mitjans gràfics per donar detalls de l’impacte que es preveuen tinguin aquestes línies d’ajuts a de les Terres de l’Ebre. Es podran prendre imatges de l’inici de la reunió.

Tota la informació de les línies d’ajuts a El Departament d'Acció Climàtica, Alimentaci... - Govern.cat

10:30|Presentació dels ajuts de la PEAC al sector agroalimentari de les Terres de l'Ebre. Edifici de la Generalitat, Sala Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, presentarà al sector agroalimentari les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d'euros. Abans de començar la trobada amb el sector, el secretari atendrà als mitjans de comunicació i els mitjans gràfics per donar detalls de l'impacte que es preveuen tinguin aquestes línies d'ajuts a de les Terres de l'Ebre. Es podran prendre imatges de l'inici de la reunió.