Acció Climàtica presenta les 9 línies d'ajuts del PEAC al sector agroalimentari a Vilafranca del Penedès

query_builder   20 gener 2023 14:37

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Climàtica presenta les 9 línies d'ajuts del PEAC al sector agroalimentari a Vilafranca del Penedès

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia i Tresánchez, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Josep Pena, presentarà dilluns al sector agroalimentari, a Vilafranca del Penedès, les 9 línies d’ajuts de l’Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d’euros.

La trobada informativa se celebrarà a les 10:30 hores, al Centre Àgora (Plaça l’Àgora, 1).

Abans de començar la trobada amb el sector, Joan Gòdia atendrà als mitjans de comunicació i als mitjans gràfics per a donar detalls de l’impacte que es preveu tinguin aquestes línies d’ajuts a la zona. Es podrà prendre imatges de l’inici de la reunió.

Tota la informació de les línies d’ajuts a El Departament d'Acció Climàtica, Alimentaci... - Govern.cat

10:30|Presentació de les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Agroalimentària de Catalunya al sector agroalimentari a Vilafranca del Penedès. Centre Àgora ( pl. l'Àgora, 1)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia i Tresánchez, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Josep Pena, presentarà al sector agroalimentari les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d'euros. La trobada informativa se celebrarà dilluns. Abans de començar, Joan Gòdia atendrà els mitjans de comunicació, i els mitjans gràficspodran prendre imatges de l'inici de la reunió.