A partir de les 18 hores, a l'Auditori del Palau de la Generalitat

El conseller Nadal presideix la concessió dels guardons Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic

query_builder   24 gener 2023 11:36

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Nadal presideix la concessió dels guardons Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic

L’edició 2022 dels premis distingeix 10 investigadors i investigadores i un centre de recerca que han contribuït de manera destacada al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presidirà l’acte de lliurament de les medalles i la placa Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic de 2022, que tindrà lloc demà dimecres a partir de les 18 hores a l’Auditori del Palau de la Generalitat.

El conseller entregarà les medalles Monturiol en reconeixement a la trajectòria científica de 10 investigadors i investigadores des sistema català de recerca: el físic i matemàtic Àlex Arenas; l’investigador sobre la malària Quique Bassat; la geòloga i climatòloga Isabel Cacho; la historiadora Rosa Congost Colomer; l’astrofísic Roberto Emparan; l’enginyer Xavier Oliver i Olivella; la historiadora Raquel Piqué i Huerta; l’enginyera agrònoma Rosa M Poch Claret; la física Trinitat Pradell i Cara, i el bioquímic Salvador Ventura Zamora. Per la seva part, la placa Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic es lliurarà a la Fundació Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Els mitjans de comunicació podran seguir presencialment l’acte sol·licitant acreditació a l’adreça electrònica comunicacio.recercaiuniversitats@gencat.cat. El lliurament dels guardons també es retransmetrà via streaming al canal de Youtube del Departament de Recerca i Universitats en aquest enllaç.

18:00|El conseller Nadal presideix la concessió dels guardons Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presidirà l'acte de lliurament de les medalles i la placa Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic de 2022, que tindrà lloc a l'Auditori del Palau de la Generalitat.