Obertura institucional de l'Any Josep Vallverdú el 5 de febrer a Lleida

query_builder   3 febrer 2023 09:05

settings_input_antenna Convocatòria

Obertura institucional de l'Any Josep Vallverdú el 5 de febrer a Lleida

El pròxim diumenge 5 de febrer, a les 12 hores, tindrà lloc a l’Auditori Enric Granados de Lleida l’inici oficial de la commemoració del centenari de Josep Vallverdú.

L’acte estarà encapçalat per la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, i serà un reconeixement a la figura i a l'obra de l’escriptor Josep Vallverdú.

Està també prevista la participació de l’autor; el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo; el president de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Joan Talarn; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe Irigoyen; la comissària de l’Any, Carme Vidalhuguet; la presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans, Teresa Cabré; la lingüista Gemma Rigau; el filòleg Joan Veny, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Albert Turull.


12:00|La consellera Garriga encapçala l'inici oficial de la commemoració del centenari de Josep Vallverdú. Auditori Enric Granados ( pl. Josep Prenafeta, s/n)|Lleida (Segrià)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, encapçalarà l'acte d'inici oficial de la commemoració del centenari de Josep Vallverdú, organitzat en reconeixement a la figura i a l'obra de l'escriptor. En l'acte també hi participarà l'autor mateix; així com el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo; el president de la Diputació de Lleida i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Joan Talarn; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe Irigoyen; la comissària de l'Any, Carme Vidalhuguet; la presidenta de l'Institut d'Estudis Catalans, Teresa Cabré; la lingüista Gemma Rigau; el filòleg Joan Veny, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Albert Turull. La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, i la directora general de Difusió, Eva Pomares, assistiran a l'acte.