La consellera Verge inaugurarà el nou Servei d'Informació i Atenció a les Dones d'Amposta

query_builder   13 febrer 2023 10:49

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge inaugurarà el nou Servei d'Informació i Atenció a les Dones d'Amposta

  1. L’acte comptarà també amb la participació de l’alcalde d’Amposta i la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes.
  2. La inauguració tindrà lloc a les 11 h, a l’Espai Dones.
  3. Els mitjans podran enregistrar les intervencions a través d’una connexió a rack i podran enregistrar imatges de les noves instal·lacions.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà aquest dimecres, 15 de febrer, les Terres de l’Ebre. A Amposta, inaugurarà el nou Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), en el marc de l'obertura de les noves instal·lacions de l’Espai Dones de la ciutat. El SIAD compta amb finançament del Departament d’Igualtat i Feminismes, concretament de l’Institut Català de les Dones, i està gestionat per l’ajuntament del municipi.

La inauguració tindrà lloc a les 11 h a les mateixes instal·lacions del SIAD (Espai Dones, Travessia Sant Isidre, 4). Durant l’acte, intervindran la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre; l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs Roiget; i la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño.

Els mitjans de comunicació podran enregistrar les intervencions a través d’una connexió a rack i podran també enregistrar imatges de l’espai. En cas que es tingui interès en assistir-hi, es prega que els mitjans enviïn confirmació a comunicacio.igualtat@gencat.cat.