La consellera de la Presidència i el conseller d'Educació inauguren l'Escola La Serreta de Santpedor

query_builder   23 febrer 2023 12:55

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de la Presidència i el conseller d'Educació inauguren l'Escola La Serreta de Santpedor

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inauguraran demà l’Escola La Serreta de Santpedor, conjuntament amb l’alcalde del municipi, Xavier Codina Casas. Serà a partir de les 16 h, i també hi assistirà la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona.

Vilagrà i Gonzàlez-Cambray faran un breu recorregut per les instal·lacions de l’escola, i duran a terme la descoberta de la placa inaugural. A continuació, tindran lloc els parlaments de les autoritats i de l’alumnat del centre, i la interpretació de l’himne de l’escola. Prèviament, el conseller d’Educació mantindrà una reunió amb els representants dels centres educatius de Santpedor.

L’acte d’inauguració es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://www.youtube.com/live/_WP0ReUMXkA?feature=share

1  

Fitxers adjunts

Ordre del dia - Terres de l'Ebre

Ordre del dia - Terres de l'Ebre
PDF | 124

16:00|La consellera Vilagrà i el conseller Gonzàlez- Cambray inauguren l'Escola La Serreta de Santpedor. Carrer Pau Casals, s/n|Santpedor (Bages)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inauguraran l'Escola La Serreta de Santpedor, conjuntament amb l'alcalde del municipi, Xavier Codina Casas. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, assistirà a l'acte. Vilagrà i Gonzàlez-Cambray faran un breu recorregut per les instal·lacions de l'escola, i duran a terme la descoberta de la placa inaugural. A continuació, tindran lloc els parlaments de les autoritats i de l'alumnat del centre, i la interpretació de l'himne de l'escola. Prèviament, el conseller d'Educació mantindrà una reunió amb els representants dels centres educatius de Santpedor.