[ATENCIÓ.CANVI D'HORA]

[ATENCIÓ.CANVI D'HORA] Drets Socials presenta una nova modalitat d'acolliment familiar especialitzat.

query_builder   1 març 2023 13:01

settings_input_antenna Convocatòria

[ATENCIÓ.CANVI D'HORA] Drets Socials presenta una nova modalitat d'acolliment familiar especialitzat.

El Departament de Drets Socials presentarà aquest dijous a les 10:00h en roda de premsa una nova modalitat d’acolliment familiar per a nens i nenes tutelats per l’Administració. Es tracta d’una projecte pilot finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea que porta per nom Xarxes AFE: Acolliment Familiar Especialitzat. En el marc d’aquesta iniciativa, se cercaran famílies que puguin fer-se càrrec d’infants i adolescents d’entre 7 i 18 anys amb problemes de conducta o de salut mental.

La presentació comptarà amb intervencions de la directora general d’Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ester Cabanes i Vall; el director general de l'Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Josep M. Forné i Febrer, i el portaveu de la Federació Internacional de Comunitats Educatives (FICE), Josu Gago.

A banda de donar els detalls sobre la nova modalitat d’acolliment, basada en el model basc, la roda de premsa suposarà el tret de sortida d’una campanya per a donar a conèixer aquesta mesura de protecció a la infància.

10:00|Presentació d'una nova modalitat d'acolliment familiar especialitzat. Departament de Drets Socials ( pg. del Taulat, 266-270)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ester Cabanes i Vall, i el director general de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Josep M. Forné i Febrer, presentaran una nova modalitat d'acolliment familiar especialitzat. Ho faran acompanyats del portaveu de la Federació Internacional de Comunitats Educatives (FICE), Josu Gago.