Presentació del conveni de col·laboració entre CatSalut i l'Ajuntament de Palamós per a la construcció del nou Hospital

query_builder   1 març 2023 13:50

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del conveni de col·laboració entre CatSalut i l'Ajuntament de Palamós per a la construcció del nou Hospital

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i l’alcalde de Palamós, Lluís Puig i Martorell, presenten aquest dijous, 2 de març, el protocol de col·laboració entre el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de Palamós per a la construcció del nou Hospital. En l’acte, els acompanyarà la delegada de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé; el gerent del Servei Català de la Salut a la Regió Sanitària Girona, Miquel Carreras i Massanet; el gerent de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (FHP-SSIBE), Xavier Pérez i Berruezo, i comandaments del centre.

La presentació estarà oberta als mitjans de comunicació i tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital de Palamós (c/ Hospital, 17-19) a les 12.30 hores.

Un cop finalitzat, el conseller també visitarà el CAP de Palafrugell (c/ d'Àngel Guimerà, 6) i els terrenys on s’ampliarà el centre d’atenció primària, acompanyat del primer tinent d’alcalde del municipi, Josep Piferrer i Puig; el director de l’àrea bàsica de salut, Joan Bonet i Miquel, i l’equip directiu. Es podran prendre imatges de la visita prevista a les 13.50 hores i tot seguit hi haurà una atenció als mitjans.

Els periodistes interessats a cobrir els actes haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a rsgirona@catsalut.cat  indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu. Per accedir als centres sanitaris caldrà utilitzar mascareta.


CONVOCATÒRIA

Acte:

-Presentació del protocol de col·laboració entre Salut i l’Ajuntament de Palamós per a la construcció del nou Hospital.

-Visita als terrenys d’ampliació del CAP Palafrugell.

HI PARTICIPA:

-Conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz.

-Alcalde de Palamós, Lluís Puig i Martorell.

-1r Tinent d’Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer i Puig.

-Gerent de la FHP – SSIBE, Xavier Pérez i Berruezo.

DIA:

Dijous, 2 de març de 2023.

LLOC I HORA

-Sala d’actes de l’Edifici Fleming de la FHP-SSIBE. (c/ Hospital, 17-19, Palamós).

12.30 hores: Presentació del protocol de col·laboració per a la construcció del nou Hospital de Palamós.


-CAP Palafrugell (c/ d'Àngel Guimerà, 6, Palafrugell).

13.45hores: Visita als terrenys d’ampliació del CAP Palafrugell.

El conseller Balcells fa una visita institucional al Baix Empordà

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, farà una visita institucional al Baix Empordà. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller.

  • 12:30|Presentació del protocol de col·laboració entre Salut i l'Ajuntament de Palamós per a la construcció del nou Hospital. Edifici Fleming de la FHP-SSIBE. Sala d'actes ( c. Hospital, 17-19) |Palamós (Baix Empordà)

    El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i l'alcalde de Palamós, Lluís Puig i Martorell, presentaran el protocol de col·laboració entre el Servei Català de la Salut i l'Ajuntament de Palamós per a la construcció del nou Hospital. En l'acte els acompanyarà la delegada de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé; el gerent del Servei Català de la Salut a la Regió Sanitària Girona, Miquel Carreras i Massanet; el gerent de la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (FHP-SSIBE), Xavier Pérez i Berruezo, i comandaments del centre.

  • 13:45|Visita als terrenys d'ampliació del CAP Palafrugell. CAP Palafrugell ( c. d'Àngel Guimerà, 6)|Palafrugell (Baix Empordà)

    El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà el CAP de Palafrugell i els terrenys on s'ampliarà el centre d'atenció primària, acompanyat del primer tinent d'alcalde del municipi, Josep Piferrer i Puig; el director de l'Àrea Bàsica de Salut, Joan Bonet i Miquel, i l'equip directiu.