La consellera de Cultura inaugura el Museu de la Conca Dellà - Parc Cretaci a Isona

query_builder   2 març 2023 12:48

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Cultura inaugura el Museu de la Conca Dellà - Parc Cretaci a Isona

  1. L'equipament cultural mostrarà les noves sales sobre paleontologia, arqueologia i el territori


La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, acompanyada del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol i altres representants institucionals i de la cultura, inaugurarà oficialment demà, divendres 3 de març de 2023, el Museu de la Conca Dellà - Parc Cretaci, equipament que tornarà a obrir les portes després de la seva remodelació.

La inauguració institucional serà a les 17.30 hores i a partir de les 18.30 hores hi haurà portes obertes, que s’allargaran durant el cap de setmana per donar a conèixer el remodelat equipament.

L'equipament cultural mostrarà les noves sales sobre paleontologia, arqueologia i el territori.17:30|La consellera Garriga inaugura el Museu de la Conca Dellà - Parc Cretaci. C. del Museu, 4|Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, acompanyada del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol i altres representants institucionals i de la cultura, inaugurarà el Museu de la Conca Dellà - Parc Cretaci.