L'Institut Català de Seguretat i Salut Laboral organitza a Tarragona una jornada sobre la prevenció d'accidents laborals per caiguda d'altura

query_builder   6 març 2023 16:39

settings_input_antenna Convocatòria

L'Institut Català de Seguretat i Salut Laboral organitza a Tarragona una jornada sobre la prevenció d'accidents laborals per caiguda d'altura

El secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, atendrà els mitjans de comunicació a les 11.30 hores

Demà dimarts, 7 de març, l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral organitza al Palau Firal i de Congressos de Tarragona una jornada sobre prevenció d’accidents laborals per caiguda d’altura.

La jornada tindrà lloc a partir de les 10 hores i també es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube del Departament d’Empresa i Treball. Durant la pausa, a les 11.30 hores, el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, atendrà els mitjans de comunicació.

Les caigudes d’altura, i especialment les caigudes des de cobertes dels edificis (com teulades, celoberts i terrats), són una de les principals causes d’accidents de treball greus i mortals que tenen lloc a Catalunya.

En aquesta jornada, on s’analitzarà la situació actual i els principals reptes, es presentaran els materials de la campanya que l’ICSSL ha elaborat per sensibilitzar sobre aquest tema.

Tota la informació del programa en aquest enllaç:

https://treball.gencat.cat/ca/ambits/seguretat_i_salut_laboral/promocio_i_campanyes/jornades_prl/caigudaaltura/

La jornada es podrà seguir per streaming a través d’aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=s1dusxjyKg8