Dilluns comença a la demarcació de Tarragona el curs PROFIT de millora de la qualitat en el servei a la restauració

query_builder   13 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Dilluns comença a la demarcació de Tarragona el curs PROFIT de millora de la qualitat en el servei a la restauració

El Programa per a la Restauració Orientat a la Formació Integral dels Treballadors està coordinat per la Secretaria de Comerç i Turisme, i s’orienta a la formació i reciclatge de personal en el sector de la restauració per atendre i satisfer millor les necessitats de la clientela.

El responsable de Formació de la Secretaria de Comerç i Turisme, Jaume Profitós, junt amb el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, presentaran dilluns vinent, 16 de juny, en roda de premsa l’inici del curs PROFIT (Programa per a la Restauració Orientat a la Formació Integral dels Treballadors) a la demarcació de Tarragona. També assistiran a la presentació el secretari general de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Cisco Vives, i el director general de SB Hotels, Diego Piedra.
                                                                                                                                      
El Programa PROFIT, coordinat per la Secretaria de Comerç i Turisme, està orientat a la formació i reciclatge de personal en el sector de la restauració per atendre i satisfer millor les necessitats de la clientela.
 
La roda de premsa de presentació tindrà lloc a les 11.00 hores a l’Hotel Ciutat de Tarragona (Pça. Imperial Tarraco, s/n).

11:00|.Hotel Ciutat de Tarragona (Plaça Imperial Tarraco s/n. Tarragona).|Tarragona (El Tarragonès)

Presentació Oficial de l’inici del curs Profit a la demarcació de Tarragona