El conseller Torrent donarà a conèixer dilluns a Tarragona els ajuts i el pla d'actuacions d'ACCIÓ per aquest 2023

query_builder   17 març 2023 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent donarà a conèixer dilluns a Tarragona els ajuts i el pla d'actuacions d'ACCIÓ per aquest 2023

  1. El conseller d’Empresa i Treball atendrà els mitjans de comunicació a les 09:45h i a les 10:00h encapçalarà l’acte ‘ACCIÓ ON. Fem avui l’empresa del demà’ a Auditori Caixafòrum de Tarragona


El proper dilluns 20 de març, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, donarà a conèixer els principals ajuts per a les empreses i el pla d’actuacions per aquest 2023 d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. Acompanyat pel secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, Torrent encapçalarà l’acte ‘ACCIO ON. Fem avui l’empresa del demà’ que tindrà lloc a les 10:00h a l’Auditori Caixafòrum de Tarragona davant d’empresaris i empresàries locals. Prèviament, a les 09:45h, Torrent i Castellanos atendran els mitjans de comunicació al mateix espai i donaran a conèixer alguns indicadors sobre el teixit empresarial del Camp de Tarragona.


10:00|El conseller Torrent presenta a Tarragona els ajuts i el pla d'actuacions d'ACCIÓ per aquest 2023. Auditori Caixafòrum ( c. Cristòfor Colom, 2)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalarà l'acte ACCIÓ ON. Fem avui l'empresa del demà on donarà a conèixer els principals ajuts per a les empreses i el pla d'actuacions per aquest 2023 d'ACCIÓ. L'acompanyarà el secretari d'Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell.