Dijous, 23 de març a les 12.00 hores, a l'edifici del 112 a Reus (carrer dels Pagesos, 2)

El conseller Elena presenta la nova campanya comunicativa de risc químic

query_builder   21 març 2023 17:44

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta la nova campanya comunicativa de risc químic

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de la directora general de Protecció Civil, Marta Cassany i Virgili, i del delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré i Arroyo, presentarà el proper dijous, 23 de març, a les 12.00 hores, la nova campanya informativa de risc químic en el marc del Plaseqta i el Plaseqcat que, amb el lema “Efecte bombolla”, remarca la necessitat del confinament en cas d’accident químic.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de demà dimecres, a les 19.00 h.

12:00|El conseller Elena presenta la nova campanya comunicativa de risc químic . Edifici del 112 ( c. dels Pagesos, 2)|Reus (Baix Camp)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà la nova campanya informativa de risc químic en el marc del Plaseqta i el Plaseqcat que, amb el lema Efecte bombolla, remarca la necessitat del confinament en cas d'accident químic. El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, acompanyarà el conseller.