El conseller Balcells visita els terrenys de construcció del nou CAP d'Hostalric

query_builder   23 març 2023 16:26

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Balcells visita els terrenys de construcció del nou CAP d'Hostalric

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà demà divendres 24 de març a les 16.30 hores l’actual CAP d’Hostalric (c. Major, 32) i tot seguit es desplaçarà fins als terrenys on es construirà el nou centre de salut del municipi (c. Sieira Sanmartín). Durant la visita l’acompanyarà l’alcalde d’Hostalric, Nil Papiol i Champagne, el gerent de la Regió Sanitària Girona, Miquel Carreras i Massanet, el gerent de l’IAS i de l’ICS Girona, Joaquim Casanovas i Lax i professionals d’atenció primària i de l’equip directiu del centre. També hi assistiran els arquitectes responsables del projecte, que explicaran el disseny del futur CAP.

Els mitjans podran prendre imatges, tant de la visita a l’actual CAP com de la posterior visita al solar on es construirà el nou centre. Tot seguit, el conseller de Salut i l’alcalde d’Hostalric atendran els mitjans de comunicació en els mateixos terrenys.

Per accedir a l’interior del CAP és obligatori l’ús de mascareta.

CONVOCATÒRIA A MITJANS

Acte

Visita terrenys del futur CAP d’Hostalric

Participa

- Conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz

- Alcalde d’Hostalric, Nil Papiol i Champagne

Dia

Divendres, 24 de març de 2023

Hora

16.30h: Visita al CAP d’Hostalric (c. Major, 32).

Seguidament, desplaçament a peu fins als terrenys on es construirà el futur CAP (c. Sieria de Sanmartín) i presentació del projecte per part dels arquitectes (previst a les 17 hores).

En acabar, es farà l’atenció a mitjans.

Lloc

- CAP d’Hostalric (c. Major, 32)

- Solar on s’ubicarà el futur CAP (entre el c. Sieira Sanmartín i el c. Josep Torner).


16:30|El conseller Balcells visita els terrenys de construcció del nou CAP d'Hostalric. Actual CAP d'Hostalric ( c. Major, 32)|Hostalric (Selva)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà l'actual CAP d'Hostalric i tot seguit es desplaçarà fins als terrenys on es construirà el nou centre de salut del municipi (c/ Sieira Sanmartín). Durant la visita l'acompanyarà l'alcalde d'Hostalric, Nil Papiol i Champagne; el gerent de la Regió Sanitària Girona, Miquel Carreras i Massanet; el gerent de l'IAS i de l'ICS Girona, Joaquim Casanovas i Lax; i professionals d'atenció primària i de l'equip directiu del centre. També hi assistiran els arquitectes responsables del projecte, que explicaran el disseny del futur CAP.