El president Aragonès encapçala dilluns l'acte "Més esport, més país"

query_builder   24 març 2023 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès encapçala dilluns l'acte "Més esport, més país"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, encapçalaran el proper dilluns, 27 de març, a les 18h, l'acte "Més esport, més país", on es presentaran les línies d'ajuts per a equipaments esportius de Catalunya. Uns ajuts que arribaran arreu del país amb la reforma d'algunes instal·lacions esportives actuals i la construcció de noves.

La consellera de la Presidència obrirà l’acte, que conduirà la portaveu del Goven, Patrícia Plaja Pérez, i que comptarà amb la participació de la secretària General de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, i el secretari de Governs Locals i de Relacions amb l’Aran, David Rodríguez i González. El president Aragonès clourà l’acte amb un parlament.

Els mitjans que desitgin cobrir "Més esport, més país" cal que s’acreditin prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i tasca que s’hi desenvolupa.

18:00|"Més esport, més país". Inefc (av. de l'estadi, 12-22)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, encapçalaran l'acte "Més esport, més país". La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, presentarà l'acte. El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, hi assistirà.

Nota: Els mitjans que desitgin cobrir "Més esport, més país" cal que s'acreditin prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i tasca que s'hi desenvolupa.