Primera sembra d'algues en cordes de la Mediterrània

query_builder   27 març 2023 10:52

settings_input_antenna Convocatòria

Primera sembra d'algues en cordes de la Mediterrània

Es farà a les badies del delta de l’Ebre i s’espera tenir una primera collita al juny, que es destinarà principalment a l’alimentació

El proper dimecres 29 de març a les 10 hores, es durà a terme a les badies d’Alfacs i del Fangar, la primera plantada d’algues en cordes. S’espera tenir una primera collita al juny, que es destinarà principalment a l’alimentació.

Amb aquesta iniciativa, impulsada pel sector aqüícola de l’Ebre i l’Administració, estaríem davant d’una de les primeres experiències de cultiu de macroalgues en cordes, un sistema similar al del cultiu del musclo o l’ostra, que es dona a la mar Mediterrània. És per això que aquesta proposta de cultiu és pionera i s’espera que permeti enfortir el sector aqüícola català.

Assistiran a l’acte el director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela, el director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez, i el president de Fepromodel, Álvaro Acero.

El punt de trobada amb els mitjans de comunicació serà als magatzems de la Petita Venècia (la Ràpita). Ubicació: https://maps.app.goo.gl/UWUv5t7rts4ceURS7?g_st=iw

1  

Fitxers adjunts

Programa Jornada

Programa Jornada
PDF | 108