La consellera Ubasart presenta l'estudi sobre reincidència penitenciària 2020

query_builder   29 març 2023 10:55

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart presenta l'estudi sobre reincidència penitenciària 2020

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, presentarà divendres 31 de març, a les 10 h, el darrer estudi sobre reincidència penitenciària 2020 elaborat pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE).

A la presentació, acompanyaran la consellera el secretari de Mesures Penals, Rehabilitació i Atenció a la Víctima, Amand Calderó, i Manel Capdevila, cap de l’Àrea d’Investigació i Formació en Execució Penal del CEJFE i coordinador de la recerca.

Els mitjans de comunicació interessats a assistir-hi s’han d’acreditar escrivint un correu a premsa.justicia@gencat.cat indicant-hi el nom, cognoms, DNI i nom del mitjà durant el dia d’avui i fins demà dijous, 30 de març, a les 15 h.
ACTE:

La consellera Ubasart presenta l’estudi sobre reincidència penitenciària 2020

DIA:

Divendres, 31 de març

HORA:

10 h

LLOC:

Departament de Justícia, Drets i Memòria

Districte Administratiu

Carrer dels Alts Forns, 44

08038 Barcelona

(Cal acreditació prèvia)10:00|La consellera Ubasart presenta l'estudi sobre reincidència penitenciària 2020. Districte Administratiu. Sala Polivalent ( c. Alts Forns, 44) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, presentarà el darrer estudi sobre reincidència penitenciària 2020 elaborat pel Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE). Acompanyaran a la consellera el secretari de Mesures Penals, Rehabilitació i Atenció a la Víctima, Amand Calderó, i Manel Capdevila, cap de l'Àrea d'Investigació i Formació en Execució Penal del CEJFE i coordinador de la recerca. Cal acreditació prèvia.