El conseller de Territori assisteix al Consell d'administració del Consorci ATM de Girona i presenta un nou servei de bus

query_builder   30 març 2023 11:47

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Territori assisteix al Consell d'administració del Consorci ATM de Girona i presenta un nou servei de bus

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, assistirà aquest divendres 31 de març, a les 12:30 h, al Consell d’administració de l’ATM de Girona, que s’estarà celebrant al Consell comarcal de la Garrotxa. Els mitjans gràfics que ho vulguin podran fer un mut de la reunió. Després, aproximadament a les 13:00 h, el conseller presentarà un nou servei d’autobús del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa a l’Estació d’autobusos d’Olot.

Hi assistiran el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach i Garriga; l’alcalde d’Olot, Pep Berga i Vayreda; l’alcalde de les Preses, Pere Vila i Frigola; l’alcalde de la Pau, Pep Companys i Güell i el director gerent de TEISA, Àlex Gilabert i Vázquez.12:30|El conseller Fernàndez assisteix al Consell d'administració del Consorci ATM de Girona i presenta un nou servei de bus . Consell comarcal de La Garrotxa ( av. Onze de Setembre, 22)|Olot (Garrotxa)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, assistirà al Consell d'administració de l'ATM de Girona, que s'estarà celebrant al Consell comarcal de la Garrotxa. Els mitjans gràfics que ho vulguin podran fer un mut de la reunió. Després, aproximadament a les 13:00 h, el conseller presentarà un nou servei d'autobús del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa a l'Estació d'autobusos d'Olot. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, assistirà de manera telemàtica a la reunió de l'ATM.